Kategórie
 
 
 
 
 
 

Arganový olej


Autor: Temperance    Dátum: 21.12.2020

Arganový olej je TOP!

Vlasová starostlivosť

Olej, extrahovaný z jadier arganového stromu je v dnešnej dobe už bežným doplnkom starostlivosti o pleť a aj vlasy. Je známy svojim bohatým zložením. Antioxidanty, vitamíny E, F, esenciálne mastné kyseliny, skvalán a ďalšie aktívne látky sú zárukou výnimočnej starostlivosti.

Pri vlasoch, je arganový olej odpoveďou na rôzne vlasové problémy, s ktorými dennodenne bojujeme. Účinné látky oleja pomáhajú zvyšovať pružnosť vlasov, hydratujú ich dodávajú im lesk a zdravý vzhľad. Antioxidanty pomáhajú neutralizovať škody spôsobené slnkom, pretože tak ako pleť, aj vlasy poškodzuje UV žiarenie a pôsobenie voľných radikálov. Ani si neuvedomujeme, že každodenné znečistenie, horúci vzduch z fénovania či mráz poškodzujú štruktúru vlasu. A práve vitamín E obsiahnutý v arganovom oleji pomáha vlasový folikul i samotné vlasy udržiavať v zdravom stave, posilňuje a predchádza ich štiepeniu. Zároveň zlepšuje ich rast a posilnením vlasovej pokožky nemalou mierou ovplyvňuje vypadávanie. Náš olej môžete použiť ako masku na noc (zábal), po každodennom umývaní vmasírovaním do pokožky hlavy, či na suché a rozštiepené končeky. Jeho aktívne zložky zmierňujú zápal pokožky, ovplyvňujú tvorbu lupín, zmierňujú svrbenie pokožky.

PLEŤOVÁ STAROSTLIVOSŤ

Čo sa týka pleťovej starostlivosti, ak máte veľmi suchú pleť so sklonom k hlbokým vráskam, tak nemáte nad čím váhať. Spolu s vitamínmi a inými zložkami vyživuje, spevňuje a priaznivo pôsobí na ružienku, ekzémy, akné, psoriázu či bodnutie hmyzom. Po spálení slnkom upokojuje namáhanú pokožku, zápaly kože a iné.
Je jednoducho TOP!

Tak pre zhrnutie:
- chráni pred UV žiarením
- spomaľuje starnutie pleti a vracia jej elasticitu
- ľahko sa vstrebáva, nezanecháva pocit mastnoty
- vyživuje vlasové vlákno – pôsobí proti vypadávaniu vlasov
- spevňuje lámavé nechty
- upokojuje zápaly a zjemňuje prejavy ekzémov, akné a psoriázy
- urýchľuje hojenie rán a zjemňuje výrazné jazvy
- vynikajúci pre pánov po holení na citlivú a podráždenú pleť
- priaznivo pôsobí na strie a popraskanú kožu

A náš tip?
- na pleť
- nechty
- vlasy
- masáže

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia