Kategórie
 
 
 
 
 
 

Čistenie pleti - 1. fáza

Autor: Temperance    Dátum: 31.01.2022

Čistenie pleti

Milé dámy, viete čo by sme nemali podceňovať v starostlivosti o pleť?

Odpoveď je jednoduchá. Je to čistenie.

Čistenie je základom pre udržanie krásnej a zdravej pleti. Malo by sa stať našou každodennou rutinou tak ráno, ako aj večer.

 

Naša pokožka je dennodenne vystavovaná vplyvom vonkajšieho prostredia.
Obzvlášť pokožka na tvári. Na nej sa najviac odrážajú všetky nežiadúce účinky. Či sa jedná o nepriaznivé počasie (chlad, mráz, slnko), alebo škodliviny (rôzne chemické látky, fajčenie) a v neposlednom rade mimika a naše psychické rozpoloženie. Toto všetko intenzívne vplýva na našu pleť, čím sa stáva zraniteľnejšou a veľmi rýchlo tak dochádza k jej poškodeniu. To následne vedie k jej nezdravému vzhľadu.

Pred samotným čistením je nevyhnutné si najskôr pleť poriadne odlíčiť od makeupu. Sem patrí odlíčenie očí, pier a celého krycieho farebného krému kvalitným odličovačom. V našej ponuke nájdete dvojfázový odličovač vhodný i na odstránenie vodeodolného makeupu - odličovač Ottie Makeup Remover s extraktom z morských rias a Aloe vera.

Následne prichádza samotné čistenie pleti...

To, že si mnohé z nás každé ráno a večer umyjú tvár vodou neznamená, že je naša pleť čistá. Voda určite nestačí. Je potrebné, ba priam nutné, používať na čistenie vhodný výrobok podľa typu pleti. Niekomu vyhovuje čistiaca voda prípadne mlieko, inému čistiaca pena, gél, či obrúsky. Mladšie ročníky siahnu po pene či géle, iné z nás zase s pribúdajúcim vekom uprednostnia krémy, či mlieka. Zvoľte i správnu techniku čistenia a to – v žiadnom prípade netrite nič silou, nechajte skôr rozpúšťať na pleti jemným pritláčaním vatového tampónu na pokožku a následne stiahnite čistým vatovým tampónom z pleti smerom zvnútra von.

V našom portfóliu nájdete hneď niekoľko druhov kvalitných výrobkov. Či už sú to

čistiace vody:
Green Tea Cleansing Water, Estesophy Aqua Cleansing Basic/Sensitive

mlieka a krémy:
Senite Nokdu Smart Cleansing Lotion, Control Cream Self Massage, Ginkgo Cleansing Cream, Elves Deep Clean Cleansing Balm

peny a gély:
Soak Out Ph Lacto Gel Cleanser, Fruit Yogurt Foam Cleanser, Lemon, Fruit Yogurt Foam Cleanser Pomegranate, Black Charcoal Deep Cleanser, Entia Perfect Cleansing Foam, Senite Nokdu Smart Cleansing Foam, Ginkgo Natural Cleansing Foam, Green Tea Cleansing Foam, Deoproce Cleanbello Collagen Clean Deep Foam

čistiace obrúsky:  
Ginkgo Natural Cleansing Tissue,  Ginkgo Natural Cleansing Tissue Refill.

Čistenie pleti je nevyhnutnou rutinou a je potrebné ju vykonávať každý deň na pravidelnej báze, ráno i večer.

Nezabúdajme, že aj pri spánku sa na našej pokožke môžu zachytávať drobné čiastočky prachu a preto nesmieme vynechať jej dôkladné čistenie aj ráno.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia