Kategórie
 
 
 
 
 
 

Granátové jablko v kozmetike


Autor: Temperance    Dátum: 20.10.2021

Granátové jablko

Granátové jablko, jednoduché a nenápadné a pri tom poskytuje neskutočne veľa benefitov pre zdravie a krásu. Už starovekí Peržania si pochutnávali na jeho šťavnatých drobných zrniečkach a čerpali z nich liečivú silu. Podporuje zdravý krvný obeh, reguluje krvný tlak, zlepšuje celkový imunitný systém, posilňuje pamäť a zlepšuje zdravie kostí.


Celá škála minerálnych látok, vitamínov a enzýmov oddiaľuje starnutie, zabezpečuje regeneráciu tela i pokožky. A to je dôvod, prečo sa s takým veľkým úspechom v kozmetike používa extrakt, či olej z granátového jablka.


Má výrazný tonizačný efekt, významné sú jeho antioxidačné účinky.

Zabezpečuje ich trojica antioxidantov (triesloviny, antokyány a kyselina ellagová), ktorá účinne pôsobí proti poškodeniam spôsobených faktormi vonkajšieho prostredia a UV žiarenia. Detoxikuje a stimuluje regeneráciu buniek, urýchľuje ich obnovu, čo podporuje opravu a hojenie tkanív poškodených voľnými radikálmi, má protizápalový účinok. Vynikajúce sú aj jeho zvlhčujúce, ochranné a vyživujúce účinky. Olej z granátového jablka preniká hlboko do pokožky a  upokojuje suchú a popraskanú pleť. Dodáva pleti hydratáciu, svieži vzhľad a pevnosť. Zabraňuje strate vlhkosti. Chráni pokožku pred prejavmi predčasného starnutia ako sú starecké škvrny, ochabnutie a vrásky. Účinné látky obsiahnuté v granátovom jablku podporujú tvorbu kolagénu a elastínu. Spevňuje, vyhladzuje a zanecháva mladistvý vzhľad. Extrakt zlepšuje prekrvenie mdlej, sivastej pokožky a dodáva jej jas a žiarivosť.


Samozrejme, že aj v našej ponuke máme výrobky s obsahom granátového jablka.

Deoproce Whitening & Antiwrinkle Pomegranate Cream – základom tohto radu je, ako sme už spomínali, extrakt z granátového jablka. Jeho omladzujúce účinky sú doplnené o ďalšie benefity v podobe kyseliny hyalurónovej, kolagénu, niacínamidu, alantoinu, adenozínu a ďalšie účinné látky. Kolagén má na pleť zvlhčujúci, spevňujúci a protivráskový účinok. Vyhľadávaná kyselina hyalurónová s glycerínom dodávajú pokožke dostatočnú hydratáciu, vyrovnávajú vrásky spôsobené dehydratáciou, posilňujú kožnú bariéru a jej odolnosť voči negatívnym vonkajším vplyvom.                                  

Ďalším posilňovačom zdravej kožnej bariéry je alantoín, ktorý úspešne pôsobí proti začervenaniu a podráždeniu pokožky. Adenozín aktivuje obnovu buniek a regeneráciu pokožky, čím ju robí zdravšou a žiarivejšou, znižuje syntézu melanínu a tým aj tvorbu nežiadúcej pigmentácie.
Niacínamid  rozjasňuje matnú pokožku, zosvetľuje tmavé škvrny a vyrovnáva tón pleti. Reguluje tvorbu mazu, zmenšuje póry a jemné vrásky, zlepšuje pružnosť a stav kožnej bariéry.                             

Deoproce Whitening&Antiwrinkle Pomegranate Lotion – toto pleťové mlieko je okrem extraktu z granátového jablka, kyseliny hyalurónovej a alantoínu navyše obohatené o makadamiový olej, vitamín E a extrakt z kórejskej angeliky. Makadamiový olej obsahuje vitamíny A,E a sk.B. Výborne sa vstrebáva do pokožky a svojím obsahom vitamínov a mastných kyselín ju chráni, vyživuje a regeneruje. Ošetruje suchú a šupinatú pleť. Vitamín E je jeden z najsilnejších antioxidantov, chráni pokožku pred vplyvmi slnečného žiarenia, zabraňuje vysychaniu pleti, spomaľuje proces  jej starnutia. Extrakt z angeliky kórejskej upokojuje a tonizuje.                                                                                                          

Deoproce Whitening&Antiwrinkle Pomegranate Skin – tonizačná voda je neoddeliteľnou súčasťou správnej starostlivosti o pleť. Dočisťuje, dorovnávaním pH pokožky prispieva k odolnej kožnej bariére, tonizuje, ale hlavne účinne hydratuje. Skupina hydratačných zložiek: kyselina hyalurónová, glycerín a betaín dodávajú pleti dostatočné množstvo vlhkosti, antioxidanty a výživné zložky z granátového jablka podporujú jej zdravý a svieži vzhľad.                                                                                          

Deoproce Whitening&Antiwrinkle Pomegranate Eye Cream – očný krém dopĺňa celkovú starostlivosť o pleť. Aj jeho pôsobenie na očné okolie je postavené na tonizačných a regeneračných účinkoch granátového jablka. Vyhladzuje a zjemňuje jemnú pokožku, spolu s niacínamidom a adenozínom rozjasňujú okolie očí, kyselina hyalurónová spolu s kolagénom sa starajú o hydratáciu a spevnenie. Bambucké maslo sa vyznačuje zjemňujúcim a vyhladzujúcim účinkom, pomáha v pokožke viazať vodu a chráni ju pred vysušovaním, významné sú aj jeho regeneračné a protizápalové účinky. Obsahuje vitamíny A, E a F, jeho výživné zložky vnikajú  do hĺbky pokožky, čím zabezpečujú pleti dôkladnú výživu.

Ďalším kozmetickým radom, ktorý sa môže pochváliť extraktom z granátového jablka je ENTIA.

Aj v tomto rade sa spoliehame na benefity, ktoré nám granátové jablko poskytuje.
Výrazné množstvo antioxidantov a široká škála potrebných minerálnych látok a vitamínov zabezpečujú pleti ochranu pred voľnými radikálmi, urýchľujú obnovu a regeneráciu pokožky a dodávajú jej jas, sviežosť a mladistvý vzhľad.
Včelia kašička  je jedným z najbohatších zdrojov bielkovín a vitamínov.
Obsahuje aj aminokyseliny, veľké množstvo vitamínov B a minerálov. Patrí medzi najsilnejšie a najúčinnejšie zložky v boji proti starnutiu pleti, má protizápalové a regeneračné účinky.
Rakytník rašetliakový je významným zdrojom vitamínu C, A a B, podporuje v pokožke ozdravné procesy, pomáha pri ekzémoch, vyrážkach a poškodeniach suchej, šupinatej pleti. Regeneruje ju po spálení, omrzlinách či ožarovaní.
Vysoký obsah vitamínu C z granátového jablka a rakytníka zvyšuje tvorbu kolagénu a elastínu v pokožke, podporuje jej pevnosť a pružnosť, má výrazné antioxidačné účinky a účinne zabraňuje tvorbe pigmentových nerovností. Kyselina hyaluronová a glycerín  spolu s betaínom  majú silný hydratačný účinok, dlhodobo zadržujú vhlkosť v pleti, čím ju udržujú hydratovanú, jemnú a hladkú, zjemňujú vrásky a zabraňujú pocitu suchosti.
Bambucké maslo sa  vyznačuje zjemňujúcim a vyhladzujúcim účinkom, obsahuje mastné kyseliny, ktoré zlepšujú kondíciu kožnej bariéry, široká škála vitamínov vniká do hĺbky pokožky, čím zabezpečuje pleti dôkladnú výživu. Má protizápalové účinky a skľudňuje podráždenú pleť. Spomaľuje jej starnutie a výdatne ju zvlhčuje.
Slnečnicový olej je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, betakarotén, vitamín D a E. Regeneruje a chráni pleť pred vysušovaním.
Extrakty z ruží pôsobia na pleť upokojujúco, protizápalovo a tonizujúco. Ako silný antioxidant účinne potláčajú prejavy predčasného starnutia pleti. Výrobkom dodáva jedinečnú príjemnú vôňu.
Adenozín zmierňuje prejavy starnutia, zlepšuje vzhľad pokožky. Znižuje výskyt vrások a stimuluje tvorbu kolagénu v pokožke,  čím aktívne ovplyvňuje pevnosť a pružnosť pokožky. Podporuje hojenie a obnovu tkaniva, upokojuje podráždenie a začervenanie pleti.
Svetlicový extrakt dodáva pokožke jemný a hladký vzhľad. Na dočistenie a zvlhčenie zvoľte

Entia Aging Cut Toner, ktorý pleť osvieži a hydratuje. Pridané ovocné extrakty rozjasnia zašedlú pokožku a dodajú jej jas.

Entia Aging Cut Cream je navyše obohatený o alantoín, ktorý stimuluje tvorbu nových buniek, čím podporuje regeneráciu pokožky. Má hojivé a vyhladzujúce  účinky. Zvoliť si môžete aj tekutejšiu formu krému, pleťovú emulziu

Entia Aging Cut Emulsion. Mokraďovkový olej, ktorý obsahuje hydratuje a premasťuje pokožku, čím predchádza tvorbe šupiniek na jej povrchu. Zabraňuje strate vlhkosti, omladzuje a reparuje poškodenú pleť. Zanecháva ju hladkú a jemnú. Starostlivosť o pleť môžeme zintenzívniť aj s Entia Aging Cut Essence.

Táto esencia obsahuje okrem ďalších zložiek aj portulaku zeleninovú, ktorá je bohatá na vitamíny a minerály. Tie intenzívne bojujú proti vplyvom vonkajšieho prostredia, eliminujú negatívny účinok UV žiarenia na pokožku, spomaľujú proces starnutia a pomáhajú jej udržať zdravý a mladistvý vzhľad.


Vyberte si ten "svoj" výrobok a objavte benefity granátového jablka.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia