Kategórie
 
 
 
 
 
 

Kmeňové bunky

Autor: Temperance    Dátum: 31.01.2021

Kmeňové bunky v kozmetike
Určite často z rôznych zdrojov počúvate o kmeňových bunkách.

Riešia problémy v neurológii, kardiológii, ortopédii a už nejaký čas aj v kozmetike.

Ale čo si máme pod kmeňovými bunkami predstaviť?

A ako nám môžu pomôcť v starostlivosti o pleť?

Kmeňové bunky sú bunky obsahujúce bielkoviny, aminokyseliny a peptidy. Vyznačujú sa svojou rýchlou a jedinečnou schopnosťou deliť sa, opravovať a obnovovať tie, ktoré sú poškodené. Môžu byť organického alebo rastlinného pôvodu. A nielenže opravujú na bunkovej úrovni tam, kde je to potrebné, ale aj v hĺbke pokožky, kde sa bežné účinné látky nedostanú. Chránia pleť pred vonkajšími faktormi, dodávajú vlhkosť a vytvárajú jej mladistvý vzhľad. Dermatológovia využili tieto schopnosti v boji proti vráskam, skvalitnili a zintenzívnili regeneráciu, zabránili ďalším prejavom starnutia pleti.

Ako sme už spomenuli kmeňové bunky obsahujú aminokyseliny a peptidy, ktoré sú silnými zložkami v starostlivosti o zrelú pokožku.
Majú prirodzené antioxidačné a výživné vlastnosti, ktoré podporujú zvýšenú produkciu kolagénu a následné spevnenie a omladenie.
Výsledkom ich pôsobenia je menej vrások a ich zjemnenie, lepšia textúra a tón pleti, zdravý a mladistvý vzhľad.

Výrobky s kmeňovými bunkami rastlinného pôvodu nájdete aj v našej ponuke – zo zeleného čaju, arganového stromu, ale aj nové kmeňové bunky z ruže damascénskej. (Veď ruža patrí už po stáročia k žene. Najprv pre krásu a vôňu, neskôr aj pre svoje účinky v starostlivosti o pokožku). Od ružovej vody cez extrakt a olej z ružových lupeňov, až po kmeňové bunky tejto kráľovnej kvetov, nájdete v našej ponuke výrobkov pre každodennú starostlivosť o pleť.

Horúca novinka Super Berry s kmeňovými bunkami z ruže damascénskej je určená na každodennú starostlivosť pre zrelú suchú pleť. Má jedinečné a bohaté zloženie plné účinných látok a rastlinných extraktov. Plne využíva silu kmeňových buniek a ich tonizujúce, regeneračné a protivráskové vlastnosti zabraňujúce predčasnému starnutiu. Silný komplex extraktov z výživného bobuľového ovocia poskytuje super dávku celej škály vitamínov, minerálov a enzýmov, bambucké maslo, makadamiový olej, kyselina hyalurónová a ceramidy intenzívne pokožku hydratujú a spevňujú. Pupočník, niacínamid, sladké drievko a adenozín posilňujú regeneračné procesy a vyrovnávajú tón pleti.

Super Berry krém je krém bohatej textúry, ktorý dokonale premastí suchú, drsnú pokožku. Ovocné kyseliny z bobuľového ovocia ju prirodzene čistia, sťahujú a zjemňujú rozšírené póry, obsah vitamínu C s ďalšími účinnými látkami vyrovnáva pigmentové nerovnosti a spevňuje cievne kapiláry. Tonizujúce a obnovujúce vlastnosti kmeňových buniek z ruže spevňujú a omladzujú. Bambucké maslo a makadamiový olej, ceramidy a kyselina hyalurónová zjemňujú a hydratujú.

Super Berry esencia svojou koncentráciou aktívnych látok účinne dopĺňa starostlivosť o pleť. Betaín, ceramidy a kyselina hyalurónová vyvažujú vlhkosť, rôznorodosť rastlinných extraktov umocňuje obnovu, zdravý a svieži vzhľad.

Super Berry emulzia je svojou konzistenciou vhodná na normálnu pleť, ideálne dopĺňa starostlivosť o krk a dekolt.
Super Berry poskytuje komplexnú starostlivosť suchej, povädnutej a unavenej pokožke. Tá nadobúda zdravý, svieži a mladistvý vzhľad, póry sa sťahujú, vrásky zjemňujú, vyrovnávajú. A to sú práve tie benefity, ktoré očakávame od kvalitnej každodennej starostlivosti.

Tak čo myslíte?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia