Kategórie
 
 
 
 
 
 

Vegánska kozmetika

Autor: Temperance    Dátum: 19.04.2021

Vegánska kozmetika
Vegánska kozmetika aj u nás – čo to je?
Temperance Slovensko vám prináša už 26 rokov kozmetiku prírodného charakteru. Znamená to, že v našich zloženiach nájdete prírodné zložky ako sú oleje, rastlinné extrakty a rastlinné výťažky. Naša kozmetika nie je testovaná na zvieratách a spĺňa všetky potrebné náležitosti a nariadenia prísnej registrácie EÚ. Rozhodli sme sa obohatiť našu ponuku o VEGAN kozmetiku.

Čo to je?
Vegánska kozmetika je taktiež prírodná kozmetika, avšak v jej zložení nenájdete žiadne zložky živočíšneho pôvodu (napr. med, mlieko, keratín, včelí vosk atď.). Využívajú sa v nej len čisto rastlinné zložky, bylinky, oleje a minerály.

Dostala certifikát EVE (Expertise Vegane Europe) udelený vo Francúzsku so všetkými náležitosťami vegánskej kozmetiky.
Tzv. eco-friendly cosmetic (čiže kozmetika ekologická a priateľská k prírode) obsahuje prírodné látky, ktoré sú šetrné k pokožke a priaznivo na ňu pôsobia. Obsahuje 8 základných rastlinných zložiek:

Levanduľa – zlepšuje prienik účinných látok do pokožky a upokojuje pleť
Borák lekársky – uľavuje stresovanej pokožke
Rozmarín – obsahuje karneol, ktorý revitalizuje pleť a priaznivo pôsobí proti voľným radikálom
Jazmín – revitalizuje a hydratuje
Šalvia – obsahuje vitamín C, spevňuje a má energizujúci efekt
Tymian – chráni pred dehydratáciou pleti
Kamilka – protizápalový efekt
Mäta – prekrvuje, revitalizuje, dodáva energiu unavenej a stresovanej pleti

Pre našu skupinu zákazníkov, ktorí uprednostňujú takýto typ produktov, môžeme predstaviť naše prvé 3 výrobky, ktoré sú určené na pleť so sklonom k problémom a rôznym alergiám.

V ponuke nájdete pleťové ošetrenie: tonizácia ráno i večer, pleťová emulzia na deň alebo mastnú pleť, pleťový krém na noc alebo suchú pleť na deň.

Deoproce Vegan Real Fresh Calming Toner – vegánska osviežujúca tonizačná voda

Tonizačná voda pleť upokojuje, osviežuje a dodáva jej pocit čistoty. Je veľmi ľahkej priehľadnej konzistencie, dobre sa vstrebáva do pokožky a zanecháva vláčny a hydratovaný pocit. Panthenol pleť upokojuje, alantoín, jazmín a tymian ju chránia pred stratou vlhkosti. Kamilky majú protizápalový účinok, šalvia a rozmarín revitalizujú a spevňujú. Mäta je účinná pri prekrvení unavenej a stresovanej pleti, príjemne ju ochladzuje na povrchu a tým jej dodáva krásny zdravý vzhľad. Borák lekársky a levanduľa majú upokojujúci, hojivý a relaxačný účinok.

Deoproce Vegan Real Fresh Relief Lotion – vegánska osviežujúca pleťová emulzia na zmiešanú pleť
Emulzia je vhodná na denné ošetrenie pleti. Je veľmi príjemnej a ľahkej konzistencie, dobre a rýchlo sa vstrebáva do pokožky. Alantoín, jazmín a tymian ju chránia pred stratou vlhkosti. Kamilky majú protizápalový účinok, šalvia a rozmarín revitalizujú a spevňujú. Mäta je účinná pri prekrvení unavenej a stresovanej pleti, príjemne ju ochladzuje na povrchu a tým jej dodáva krásny zdravý vzhľad. Borák lekársky a levanduľa majú upokojujúci, hojivý a relaxačný účinok. Emulzia pleť posilňuje a chráni ju pred škodlivým vonkajším prostredím.

Deoproce Vegan Real Fresh Intensive Soothing Cream – vegánsky osviežujúci a zjemňujúci pleťový krém na suchú pleť
Panthenol, alantoín, jazmín a tymian chránia pleť pred stratou vlhkosti. Kamilky majú protizápalový účinok, šalvia a rozmarín revitalizujú a spevňujú. Mäta je účinná pri prekrvení unavenej a stresovanej pleti, príjemne ju ochladzuje na povrchu a tým jej dodáva krásny zdravý vzhľad. Borák lekársky a levanduľa majú upokojujúci, hojivý a relaxačný účinok. Krém je príjemnej ľahkej konzistencie, dobre a rýchlo sa vstrebáva. Priaznivo pôsobí na udržanie rovnováhy voda/olej v pokožke, reguluje a upravuje tvorbu kožného mazu, čím je pokožka zdravšia, krajšia a hladšia. Krém dodáva a udržuje v pleti potrebnú hydratáciu počas celého dňa.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia